Wij vinden dat er sinds jaren een positieve evolutie bezig is in Boom. Het is allemaal begonnen toen de nieuwe kade er kwam en tot vandaag resulteert dit in allerlei nieuwe projecten die de gemeente meer allure zullen geven in de nabije toekomst. Fantastische nieuwe projectontwikkeling, duizenden nieuwe bewoners de volgende jaren, de Grote Markt, de Esplanade, nieuwe parkings, wegenwerken....Boom ziet het groots, maar doét het ook.

 Dit vult in wat Boom dringend nodig heeft: méér imago en minder negatieve connotatie in de buitenwereld.

Gelet op de fantastische mogelijkheden die deze gemeente heeft, vinden we het onze plicht om een tandje bij te steken en wil PRO•BOOM meehelpen om dit imago uit te dragen.

 Boom ligt op boogscheut van 4 grote steden, centraal tussen drie provincies, heeft een mooie rivier die écht bij het ’centrum’ hoort, heeft nog een échte ‘schelpvormige’grote markt zoals in de oude Italiaanse steden, ligt centraal tussen alle belangrijke wegennetten...

Allemaal troeven die andere gemeentes niét hebben en waar we fier mogen op zijn.

En toch slagen we er soms niet in om de Bomenaar te ‘bewegen’...tijd dus om er iets aan te doen.

Hier komt PRO•BOOM op de proppen.

Het bestuur van de gemeente moet zorgen dat de plannen tot verwezenlijking komen in de volgende jaren.

Wij willen meespelen om de toegevoegde waarde, zij het op een bescheiden manier, mee te helpen ontwikkelen. Wij denken dat alle beetjes kunnen helpen.

Daarom is er een ‘burgerplatform’ zoals PRO•BOOM nodig!

Wel, we geven alvast elk kwartaal een leuke krant uit en organiseren diverse acties per jaar.

Dit kunnen thematische events zijn, bedrijfsbezoeken, natuurwandelingen, maar ook leuke zaken zoals wijnproeverij, feestjes, zomer bbq, enz....Alles draait om de Bomenaar die we een ‘gezicht’ willen geven en bij elkaar willen brengen.

We willen interessante Bomenaars een forum geven in onze communicatie. Dat kunnen zakenmensen zijn, producenten, handelaars, maar ook allen op alle schalen van politiek, cultuur en organisaties die zorgen dat alles goed draait in Boom.

Daarnaast wil PRO•BOOM ook een informatieluik bieden voor alle bewoners. Interessante bewegingen, actiegroepen, opinies, ...geven we een info platform dat we spreiden via sociale media.  

Zo verbinden we alle Bomenaars met elkaar door communicatie, informatie en amusement.

Het is de moeite om hieraan deel te nemen als Bomenaar. U mag hier niet ontbreken.

Ahaa, nu komen ze af...’, hoor ik u al denken.  

Laat ons zeer duidelijk zijn: PRO•BOOM is er van Bomenaars, maar ook voor Bomenaars. Dit wil zeggen dat we zonder jullie nogal zinloos zijn.

We moeten dus een ‘community’ vormen met mensen die dezelfde passie delen, nml. Boom nog aantrekkelijker te maken.

Dit staat los van religie, politiek, ras, kleur, of status...Het is juist de verscheidenheid die ons boeit en die Boom als éénheid naar buiten zal dragen.

Daarom hebben we uw aandacht nodig.

Wij houden u graag op de hoogte van onze activiteiten.

U wordt persoonlijk uitgenodigd op al onze events, u ontvangt elk kwartaal onze PRO•BOOM krant met allerlei leuk nieuws over de Bomenaars en hun gemeente.

Het enige wat u moet doen is uw naam en mailadres doorgeven via deze site of via onze Facebook pagina.

Uiteraard zijn uw gegevens veilig bij ons. Wij gebruiken die alleen en uitsluitend om onze eigen info aan u te versturen.

Graag tot binnenkort.

 

Geef uw naam en e-mail adres door aan mail@proboom.be . We sturen dan elk kwartaal onze krant per e-mail en u wordt persoonlijk uitgenodigd op al onze activiteiten. Uiteraard zijn uw gegevens veilig bij ons. Wij gebruiken dit alleen en uitsluitend om onze eigen info aan u te versturen.